Talentskolen i Buskerud

Talentskolen Folkemusikksenteret er et tilbud til unge folkemusikkutøvere i alderen 14-22 år, som har fått begynneropplæring i sitt hjemmemiljø, og som har lyst og vilje til å utvikle seg som utøvende musiker.

Se mer

DKS «Folkemusikkverksted»

Vi tilbyr nytt og spennende DKS tilbud for barn og unge! Profesjonelle utøvere dans, musikk med mer...

More Info

Innspillingsstudio

Planer om studiobesøk,eller trenger lokaler for pre prod til turne o.l , så kan Folkemusikksentret i Buskerud være stedet å besøke...

Se mer

Musikkundervisning, norskopplæring, trekkspill, B&B!

Fast musikkundervisning i regi av Sigdal kulturskole (tirs, ons og tors) i 3 etg. på Folkemusikksenteret fra høsten av. Voksenopplæringa for Modum, Sigdal og Krødsherad går i gang med norskundervisning. Innspilling i studio, kurs og konserter. Vi tilbyr også enkel Bed&Breakfast (912 44 330). Følg oss på Facebook for fortløpende "hva skjer" info!:)

Nyheter

FMS på Facebook

Ute på oppdrag for Folkemusikksenteret med Folkemusikkverksted på Lampeland skole; Martin Myhr, John Ole Morken, Synne Frogner og Åshild Wetterhus. Fele-/ dans-/sang og instrumentleik for 3. og 4.trinn.
Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker lignende besøk på DIN skole!
Foto: Anne Mette Aaby
...

View on Facebook

Thank you for the music. :D <3 ...

This man's love for music overpowers his Alzheimers and it's amazing to watch 😀🙌 via Music & Memory UK credit www.Aliveinside.us

View on Facebook